LVI-asennukset, -huollot ja -korjaukset Oulun seudulla

Yhteydenotto

LVI-Pukari Oy palvelee 70 vuoden kokemuksella ja laaja-alaisella ammattitaidolla. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi LVI-urakoinnit Oulussa ja lähikunnissa, 

sisältäen LVI-asennukset, -huollot sekä -korjaukset. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, kun etsit luotettavaa ja pätevää LVI-alan yritystä!

LVI-huollot ja -korjaustyöt

Etsimme ja paikannamme erilaiset vikatilat kaiken merkkisistä ja ikäisistä lämpöjärjestelmälaitteista, vesijärjestelmistä sekä ilmastointijärjestelmistä nopeasti ja varmasti. Huollot ja korjaukset sujuvat alan ammattilaiselta käden käänteessä. 

Kiireelliset työt, kuten viemärien avaukset, erilaiset putkivuodot ja muut pikaista reagointia vaativat ongelmat, hoidamme nopealla aikataululla ja viivyttelemättä. Olemme käytettävissäsi tarpeen mukaan 24 h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä – haluamme olla apunasi juuri silloin, kun apuamme tarvitset! Toimialueemme kattaa Oulun seudun lähikuntineen.

Lue lisää yrityksestämme

Uudiskohteiden LVI-asennukset

Hoidamme uudiskohteiden LVI-asennukset eri alojen yritysten, yksityisten kotitalouksien, taloyhtiöiden sekä julkisen sektorin toimijoiden tarpeisiin. Menestyksekäs työskentely uudiskohteissa vaatii täsmällistä aikataulutusta, minkä hallitsemme erinomaisesti. Pidämme aina kiinni asiakkaan kanssa yhdessä tehdyistä sopimuksista niin aikataulun kuin budjetoinninkin suhteen. Takaamme laadukkaan, turvallisen ja toimivan lopputuloksen myös vaativissa urakoinneissa.

Kysy lisää

Vesi-ilmalämpöpumppujen asennukset

Palveluihimme kuuluvat myös energiatehokkaiden vesi-ilmalämpöpumppujen asennukset. Vesikiertoista lämmitysjärjestelmää

käyttäviin kohteisiin suunnitellulla vesi-ilmalämpöpumpulla saavutat jopa 50 %:n säästöt lämmityskuluissasi, eli investointi vesi-ilmalämpöpumppuun kannattaa! Pumppu voidaan asentaa vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle tai pääasialliseksi lämmitysjärjestelmäksi. Kauttamme saat lisäksi kaukolämpövaihtimien sekä lämmönsiirtimien asennukset.

Referenssit

Lisäämme referenssit pian.

Yhteydenottokuvake

Tilaa LVI-asennukset alan perinteikkäältä ja pätevältä yritykseltä Oulun seudulla. LVI-Pukari Oy palvelee 24/7.

Ota yhteyttä